Ήταν ένας συνηθισμένος γάμος: Ο Justin Lansford και η Carol Balmes παντρεύτηκαν στο Largo, της Florida


Αυτοί οι ερωτευμένοι από το γυμνάσιο είχαν μία υπέροχη τελετή – αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο κουμπάρος τους!

Καθώς υπηρετούσε στο Afghanistan, το φορτηγάκι του Lansford χτυπήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό. Το όχημα αναποδογύρισε και τα τραύματα που δημιουργήθηκαν κατέληξαν ως αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί το αριστερό του πόδι.

Ήταν τότε που ανάρρωνε στο Walter Reade που ταίριαξε με έναν τετράποδο φίλο που άλλαξε την ζωή του για πάντα. Το όνομα του ήταν Gabe.

Μέσω του προγράμματος «Warrior Canine Connection project», το οποίο συνδέει βετεράνους με μετατραυματικό στρες με σκύλους υποστήριξης, ο Justin κατάφερε να εγκλιματιστεί απόλυτα έχοντας τον Gabe στην ζωή του ως σκύλο υποστήριξης.

Έτσι δεν θα το βρείτε περίεργο που ο Justin διάλεξε τον Gabe για να είναι ο κουμπάρος του.

Ο Gabe συνόδευσε το ζευγάρι κατά το μήκος του διαδρόμου της εκκλησίας και αυτό δεν είναι απλά ένα «γλυκό» θέαμα, είναι μία συμβολική πράξη για όλα αυτά που υπέστη ο Justin, για τις μάχες που έδωσε, τις δυσκολίες που πέρασε, το ταξίδι που έκανε και για το πόσο μακριά έχει φτάσει.

Έκλεβαν απροκάλυπτα τον ντίλερ: Η ιδιοφυία που έστησε το πιο περιβόητο κόλπο στην ιστορία του τζόγου (pics)

Δείτε φωτογραφίες από την ιστορία τους παρακάτω:

Φαίνεται σαν να έχουν έναν φυσιολογικό γάμο: μία γιορτή ανταλλαγής όρκων αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Ωστόσο υπήρξε κάτι που ξεχώρισε σε αυτόν τον γάμο από τους υπόλοιπους.

Ήταν ένας συνηθισμένος γάμος μέχρι που εμφανίστηκε ο… κουμπάρος
Ήταν ένας συνηθισμένος γάμος μέχρι που εμφανίστηκε ο… κουμπάρος

Ο κουμπάρος του Justin ήταν ο σκύλος του, Gabe.

Πηγή