Στα ατομικά λάθη των παικτών του στάθηκε ο Φατίχ Τερίμ, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 4-1 που έφερε τους «πράσινους» στην τέταρτη θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τούρκος προπονητής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι: «Δεν πρέπει να το κοιτάμε ως 4-1 το σκορ, χάσαμε έπρεπε να το κοιτάξουμε έτσι, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα στο τέλος της χρονιάς. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και στο Κύπελλο. Πρέπει να τα σκεφτούμε, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη».

Τι δεν του άρεσε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Βρήκαμε πολύ αργά το γκολ, μέχρι τότε δεν είμασταν καλοί. Κάναμε κάποια πράγματα σωστά αλλά δυστυχώς συνεχίζουμε να κάνουμε ατομικά λάθη και να δεχόμαστε γκολ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό μας επηρεάζει στο παιχνίδι. Το γκολ το βρήκαμε πολύ αργά».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια: «Δεν υπάρχει εξήγηση όσο χάνουμε. Έχουμε δει κάποια πράγματα αλλά έχουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Μόλις τελειώσει η σεζόν θα έχω να εξηγήσω αρκετά πράγματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το διαβάσαμε εδώ