Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τρεις νέοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, σκοτώθηκαν το Σάββατο στην Καλιφόρνια, όταν ένα Tesla Model 3 προσέκρουσε σε κράσπεδο με ταχύτητα 160 χλμ/ώρα, στέλνοντάς το 40 μέτρα στον αέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Foothill Blvd, στην Pasadena, και η αστυνομία λέει ότι ήταν ευτύχημα που δεν υπήρξαν ακόμη περισσότερα θύματα. Εκτός από τους τρεις νεκρούς επιβάτες του λευκού σεντάν του 2018, άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι προκαταρκτικές έρευνες αποκάλυψαν ότι το EV κινούνταν δυτικά με το ψηφιακό ταχύμετρο να δείχνει τριψήφιο αριθμό ταχύτητας κίνησης όταν παραβίασε κόκκινο φανάρι, αποφεύγοντας οριακά να παρασύρει ένα αυτοκίνητο που κατευθυνόταν βόρεια. Λίγο αργότερα, χτύπησε ένα κράσπεδο, έπεσε πάνω σε ένα φανάρι και αφού πέταξε στον αέρα για 40μ. συγκρούστηκε με έναν στύλο ηλεκτροδότησης και στη συνέχεια με ένα άδειο κτίριο.

Τρεις από τους τέσσερις επιβάτες στο πίσω κάθισμα δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας και πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο κατά τη σύγκρουση, σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας. Ένας από αυτούς ανακηρύχθηκε νεκρός επί τόπου μαζί με τον συνοδηγό και τον οδηγό, του οποίου η άδεια οδήγησης είχε ανασταλεί για παρελθοντικές παραβάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς, τρεις από τους πίσω επιβάτες, ένας 20χρονος, ένας 18χρονος και η 17χρονη αδελφή του οδηγού, επέζησαν.

Το διαβάσαμε εδώ