Tα τρία πιο τυχερά ζώδια των εορταστικών ημερών του Δεκέμβρη

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 21η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;


Ζώδια: Προσοχή στην επικοινωνία

Έντονη η σημερινή μέρα διανθισμένη με ποικίλες επιρροές που την κάνουν από ιδιαίτερα δυναμική μέχρι λίγο κυκλοθυμική. Η Σελήνη έχει προχωρήσει από τις πρώτες ώρες της μέρας στον Σκορπιό, κάνοντας μας από τη μια αποφασιστικούς αλλά από την άλλη και πιο βιαστικούς στην κρίση μας. Οι κύριες όψεις της θα είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα το πρωί και η αντίθεση με τον Ερμή στον Ταύρο το απόγευμα. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα αναμοχλεύει τα συναισθήματά μας και μπορεί να έχουμε επίσης διαφωνίες ή και εντάσεις στο περιβάλλον μας για θέματα οικονομικά. Η αντίθεση Σελήνης-Ερμή το απόγευμα μας κάνει πιο υποκειμενικούς στην κρίση μας και είναι πιθανό να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Ενδεχομένως να είμαστε γενικότερα βιαστικοί ή να λειτουργούμε σε ένα πιο επιφανειακό επίπεδο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό: Συναισθηματική ένταση

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Σκορπιό, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, έντονος συναισθηματισμός, καχυποψία, μυστικοπάθεια. Στις ενέργειες θα υπάρξει ένταση και πάθος, προσοχή στις υπερβολές, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι αντικειμενικός. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην κτητικότητα και στην καχυποψία, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη. Το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί η διαίσθηση με το συναίσθημα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για τακτοποιήσεις οικονομικών υποθέσεων, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι άμεσες, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ερμή προσοχή στο παρασκήνιο, στις μνησικακίες και στις χειριστικές συμπεριφορές. Στον επαγγελματικό τομέα οι διαθέσεις ενδεχομένως να είναι ανταγωνιστικές, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συναδελφικές σχέσεις.

Οι χαρακτήρες που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο ενδεχομένως να προσπαθήσουν να υποκινήσουν τα γεγονότα και τις σχέσεις, ίσως να βγουν στην επιφάνεια παρασκηνιακές υποθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα πρέπει να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας, ενδεχομένως να υπάρξει ένταση, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για άμεσα ξεκαθαρίσματα, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κλπ., και γενικώς περιποιηθείτε όσο μπορείτε τα πρακτικά θέματα δουλειάς και οικονομικών. Ακόμη σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν τη βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε παρορμητικά έξοδα και αγορές που δεν σας είναι απαραίτητες.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα στρέψει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας, ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία σήμερα καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή στο ζώδιο σας τις απογευματινές ώρες. Τα θέματα της δουλειάς ή της οικογένειας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Οι επόμενες ημέρες θα είναι πιο ευνοϊκές και θα βρείτε λύσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί αρκεί να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω-πάνω και φανείτε επιλεκτικοί για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας ξεμυάλισαν οι βόλτες, οι έξοδοι για φαγητό και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε τη φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Λέων

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια. Μέσα στις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας. Ακόμη σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν κάποιος στενός συγγενής ή συνεργάτης σας προκαλέσει προτιμήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Απομακρυνθείτε, σκεφτείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και επανέρχεστε σε μια στιγμή που θα νιώθετε πιο ισορροπημένοι και ήρεμοι μέσα σας.

Παρθένος

Η Σελήνη από τον Σκορπιό στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας, μην απογοητεύεστε. Έρχονται εξαιρετικές ευκαιρίες στον τομέα των επαγγελματικών. Σήμερα επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα κι αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Ερμή, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας. Ακόμη βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε λίγο.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Είναι ταυτόχρονα μια περίοδος που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο, γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες της δουλειάς, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα. Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες και όχι πάλι των άλλων. Μάλιστα θα σας πρότεινα να προσπαθήσετε να βάλετε αυστηρά όρια σήμερα σε αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν το χρόνο, την ενέργεια και την προσοχή σας, ακόμη κι αν είναι άτομα από το επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον. Βέβαια ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα, καθώς με το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα μπορεί να σας πιάσουν ανασφάλειες ή να έχετε κάποια σύγχυση σε σχέση με τους στόχους ή τις σχέσεις σας.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και μπορεί να νιώθετε κάπως κουρασμένοι ή ανόρεχτοι. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να δείξει ότι δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους συνεργάτες ή με τους άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον που κινείστε. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Επειδή έρχεται μια Πανσέληνος στο ζώδιο σας πρέπει να έχετε ενέργεια αλλά και καλή ψυχολογία για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις, τις ευθύνες αλλά και τις απαιτήσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και είναι λίγο πιο φιλική για το ζώδιο σας, βοηθώντας σας να επιτύχετε τους ημερήσιους στόχους σας με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Βέβαια το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και η αντίθεση με τον Ερμή μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας στην επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε γιατί εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα και βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας για να μην υπάρχει χαώδης κατάσταση στο μυαλό σας. Προσέξτε ακόμη τα έξοδα που κάνετε να είναι καλά υπολογισμένα.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών, όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν τη σημερινή μέρα και μην το αναβάλλετε για αύριο. Από την άλλη, επειδή η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας μπορεί να νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά σήμερα στις σχέσεις σας και οι αντιδράσεις σας να είναι σπασμωδικές. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και διαλέξτε σωστά τις προτεραιότητες σας.

Ιχθύες

Η Σελήνη από τη θέση της στον Σκορπιό γίνεται πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα ή να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή, καθώς αν εργάζεστε μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια. Βάλτε τα όρια σας και ασχοληθείτε με τις δικές σας προτεραιότητες τις απογευματινές ώρες.