Στα πλαίσια του 30ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, την Τετάρτη 22/5, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, οι θεατές απόλαυσαν τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Μοσχάτου, στα δρώμενα: 

  • θεατρική παράσταση: «Το μεγάλο μας τσίρκο». Συμμετείχαν μαθητές από την Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου – Υπεύθυνη για τη θεατρική παράσταση: ΚΑΡΡΑ ΒΑΛΣΑΜΙΑ
  • Χορευτική παράσταση: «Χορεύω για την Ελλάδα». Συμμετείχαν μαθητές από την Α’. Β’ και Γ’ Γυμνασίου. Υπεύθυνη για τη χορευτική παράσταση: ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ

Το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός που μετρά 30 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων. Θα φιλοξενηθούν και φέτος θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, προβολές κ.άλλα.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ φιλοξενείτε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) και στο “Νίκος Τεμπονερας”στον Ταύρο.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Φεστιβαλ εδώ!

Όλα για το Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου ΕΔΩ 



Το διαβάσαμε ΕΔΩ