Στα πλαίσια του 30ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, οι θεατές απόλαυσαν τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Μοσχάτου, στην μουσικοθεατρική παράσταση: «Μάθε τέχνη και…άστηνε». Πρόκειται για θεατρικά δρώμενα με μουσική και παραδοσιακούς χορούς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός που μετρά 30 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων. Θα φιλοξενηθούν και φέτος θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, προβολές κ.άλλα.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ φιλοξενείτε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), στο “Νίκος Τεμπονερας”στον Ταύρο και στο Θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλοφου)!

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Φεστιβαλ εδώ!

Όλα για το Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου ΕΔΩ 


Το άρθρο «Μάθε τέχνη και…άστηνε» Εξαιρετική παράσταση από το 2ο Γυμνάσιο Μοσχάτου (εικόνες) εμφανίστηκε πρώτα στο Το Μοσχάτο Μου.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ