Με μεγάλη επιτυχία, δίπλα από το ποτάμι σε μια πανέμορφη διαδρομή, πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα ο πρώτος μεγάλος αγώνας – γιορτή του Run Greece. Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 οι αγώνες των 5 χλμ., των 10 χλμ. Και ο παιδικός αγώνας συγκέντρωσαν θεατές, δρομείς, φίλους, συγγενείς, επισκέπτες στο κέντρο της Ελλάδας, σε μια πόλη με παράδοση στον αθλητισμό. Ο Δήμος Τρικκαίων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Τρικάλων, ο ΣΕΓΑΣ, η Ergo και συνολικά η διοργάνωση Run Greece Trikala 2024 συνεργάστηκαν άψογα για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Στη δρομική γιορτή της πόλης και συνολικότερα στον αθλητισμό έδωσαν έμφαση στους χαιρετισμούς τους, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκος Σακκάς, η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων Χρύσα Ντιντή και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα.
Οι αθλητές/τριες απόλαυσαν τη διαδρομή, ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσε ο παιδικός αγώνας, σε μια γιορτή που στα Τρίκαλα συνεχίζει να προσφέρει χαρά και ξεχωριστές αθλητικές συγκινήσεις.
Από τον Δήμο Τρικκαίων παρέστησαν, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας, η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού Σ. Σουλούκος.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ