30ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου
4ο και 5ο Δημοτικά σχολεία Μοσχάτου – 26 Μαΐου 2024

Στα πλαίσια του 30ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου, την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, το πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, γέμισε με παιδικά χαμόγελα, αφού το 4ο και 5ο Δημοτικά σχολεία και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων παρουσίασαν πλήθος θεατρικών και εικαστικών δρώμενων.

Συγκεκριμένα:

  • Έκθεση ζωγραφικής: «O Henri Matisse μέσα από τα μάτια των παιδιών».
  • Παραδοσιακοί χωροί: «Ταξιδεύω στην Ελλάδα χορεύοντας»
  • Μικρό θεατρικό έργο: «5 ευρώ το όνειρο».
  • Μουσικό δρώμενο: «Υπέροχες μελωδίες από τους μικρούς μας κιθαρίστες»
  • Μεγάλο θεατρικό έργο: «Η Παραμυθορουφήχτρα!»
  • Εικαστική έκθεση: «Αληθινές και αστείες ιστορίες με μικρά και μεγάλα ζώα»

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου

Το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός που μετρά 30 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων. Θα φιλοξενηθούν και φέτος θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, προβολές κ.άλλα.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ φιλοξενείτε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), στο “Νίκος Τεμπονερας”στον Ταύρο και στο Θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλοφου)!

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Φεστιβαλ εδώ!

Όλα για το Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου ΕΔΩ Το διαβάσαμε ΕΔΩ