Σοβαρό περιστατικό τροφικής δηλητηρίασης παρουσιάστηκε σε 20χρονο φοιτητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος αναζήτησε το βράδυ της Κυριακής (26/5) βοήθεια στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με το νεαρό φοιτητή, την προηγούμενη ημέρα είχε φάει στη Λέσχη του Ιδρύματος ρύζι με μπιφτέκι και δύο ώρες μετά ξεκίνησε να έχει ενοχλήσεις.

Όσο περνούσαν οι ώρες η κατάστασή του επιδεινωνόταν, ανεβάζοντας πυρετό, με αποτέλεσμα να καταφύγει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το παιδί έφτασε σε πολύ άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι δείκτες του στις εξετάσεις που έγιναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aνταποκρίθηκε άμεσα στη αγωγή και ήδη είναι καλύτερα. Ο ίδιος μιλώντας στο LamiaReport επιβεβαιώνει ότι είχε καταναλώσει μόνο το γεύμα στη Λέσχη, θέλει να πιστεύει όμως ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός, καθώς στα τρία χρόνια που βρίσκεται στη Λαμία, τρώει τακτικά εκεί και ουδέποτε είχε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα.

Το Νοσοκομείο πάντως από την πλευρά του προχώρησε και σε καλλιέργεια κοπράνων, ενώ ενημερώθηκε σχετικά ο ΕΟΔΥ, η 5η ΥΠΕ αλλά και το Πανεπιστήμιο, καθηγητές του οποίου μάλιστα έσπευσαν το ίδιο βράδυ στο Νοσοκομείο για να δουν την κατάσταση του φοιτητή τους και να ενημερωθούν επίσημα για τα ευρήματα για τις δικές τους ενέργειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διαβάσαμε ΕΔΩ