Μετά την αναμόρφωση και  ψήφισή του κατά πλειοψηφία (κατά ψήφισε η μείζονα αντιπολίτευση με επικεφαλής τον κ. Τριγώνη και η κα Ντάγκα της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης), στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή (24/5), εγκρίθηκε και από την Αποκεντρωμένη Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας ο προϋπολογισμός 2024 του Δήμου Γρεβενών.

«Ένα δύσκολο κεφάλαιο που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε από την πρώτη μέρα της θητείας της Δημοτικής μας Αρχής, έκλεισε με επιτυχία και, μάλιστα, νωρίτερα απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, την Διευθύντρια της  Οικονομικής  Υπηρεσίας, το προσωπικό του δήμου και όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάρτιση του προϋπολογισμού.

Πλέον, με ανοιχτά φτερά και σκληρή δουλειά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας προς τους συνδημότες μας, είμαστε έτοιμοι να αναμορφώσουμε ριζικά και προς πάσα κατεύθυνση το δήμο μας», συμπλήρωσε ο κ. Δήμαρχος.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ