30ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου
3ο Δημοτικό Μοσχάτου- 29 Μαΐου 2024

Στα πλαίσια του 30ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, οι θεατές απόλαυσαν τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Μοσχάτου, στην θεατρική παράσταση «Ταξίδι στον Κόσμο». Ένα παιδί κάνει τον γύρο του κόσμου και σε κάθε στάση του  απολαμβάνει ένα παραδοσιακό χορό που παρουσιάζουν οι μαθητές και οι μαθήτριες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, οι Αντιδήμαρχοι (Κατερίνα Καρυδη, Γιάννης Σάββας), ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Παπασταθακοπουλος, καθώς και πλήθος κόσμου.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός που μετρά 30 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων. Θα φιλοξενηθούν και φέτος θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, προβολές κ.άλλα.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ φιλοξενείτε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), στο “Νίκος Τεμπονερας”στον Ταύρο και στο Θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλοφου)!

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Φεστιβαλ εδώ!

Όλα για το Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου ΕΔΩ 



Το διαβάσαμε ΕΔΩ