Ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικώδους αποκάλυψης του τεμαχισμένου πτώματος μετά το χθεσινοβραδινό συμβάν στα Άνω Λιόσια.


Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αρχές συνεχίοντας τις έρευνες βρήκαν μέλη του τεμαχισμένου πτώματος σε σκουπίδια κοντά στο σπίτι.

Επίσης αυτήν την ώρα οι αρχές έχουν μεταφέρει τον γιο στο σπίτι του συμβάντος για αναπαράσταση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Αργά το βράδυ αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή ήρθαν αντιμέτωποι με μια νοσηρή εικόνα όταν έφτασαν στο σπίτι που διέμεναν πατέρας και γιος.

Το σενάριο θα ζήλευε και κινηματογραφική ταινία θρίλερ. Ο γιος σύμφωνα με πληροφορίες είχε τεμαχίσει τον πατέρα του και στη συνέχεια τον είχε κάψει ενώ όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος στους αστυνομικούς είχε το πτώμα σε δωμάτιο τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο. Μάλιστα είχε συνέχεια ανοιχτό στο δωμάτιο έναν ανεμιστήρα, όπως είπε.

Η απανθρακωμένη σορός εντοπίστηκε πάνω σε ένα καμμένο στρώμα στην αυλή του σπιτιού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη του σώματος του ηλικιωμένου, τα έκρυψε σε ένα θερμοσίφωνα τον οποίο είχε στην αυλή του σπιτιού, ενώ άλλα μέλη ήταν διασκορπισμένα στην αυλή. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε προχώρησε σε αυτήν την φρικιαστική πράξη καθώς «δεν είχε χρήματα να τον θάψει».

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν από γείτονες οι οποίοι έκαναν λόγο για έντονη δυσοσμία. Υπολογίζεται ότι ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός περίπου 20 ημέρες.

Ο γιος βρίσκεται από χθες στα χέρια των αστυνομικών. Οι έρευνες των αρχών αφήνουν ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο και αναμένεται οσονούπω να υπάρξουν νεότερες πληροφορίες.