«Ένα μουσικό ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι» στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, το αμφιθέατρο «Τζένη Βάνου» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, γέμισε μελωδία και ήχους, με τις φωνές 50 χορωδών από το μουσικό εργαστήρι «Ο Αμφίων» και την μικτή 4φωνη χορωδία του, που μας ταξίδεψαν με μία αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι.

Το μουσικό εργαστήρι «Ο Αμφίων», έχοντας πίσω του πολύχρονη επιτυχημένη παρουσία και εμφανίσεις σε μεγάλα θέατρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ήρθε στο πολιτιστικό μας κέντρο για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τραγούδια που όλοι αγαπάμε και τραγουδάμε.

Στην καλλιτεχνική Διεύθυνση ο καθηγητής μουσικής και μαέστρος Γιώργος Κοκκίνης. Στην κιθάρα απολαύσαμε τον Παντελή Μουρελάτο και τον Βαγγέλη Καραμπέτσο, ενώ στο μπουζούκι, ο Ηλίας Δαμιανός και ο Σπύρος Καλυβάς. Πρόεδρος του Μουσικού Εργαστηρίου ο Παντελής Μουρελάτος.

H είσοδος στην εκδήλωση ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: Το Μουσικό Εργαστήριο “Ο Αμφίων” μας ταξίδεψε σε μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας.
Τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε και αγαπούμε, ερμηνευμένα από 50 χορωδούς και υπό την καθοδήγηση μιας άρτιας καλλιτεχνικής διεύθυνσης.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!

Το άρθρο Το Μουσικό Εργαστήριο “Ο Αμφίων” στο Μοσχάτο (εικόνες) εμφανίστηκε πρώτα στο Το Μοσχάτο Μου.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ