Εμποροπανήγυρη Μυστρά και αδέσποτα στο ΔΣ Σπάρτης

Με 11 θέματα ημερήσιας διάταξης συγκαλείται σε τακτική δημόσια συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης, αύριο Τετάρτη (5/6) και ώρα 7:00 μμ στο παλαιό δημαρχείο της κεντρικής πλατείας. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν συγκαταλέγεται η διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης Μυστράς τον προσεχή Αύγουστο, όπως και το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων.

Αναλυτικά, στην ατζέντα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων περιλαμβάνονται:
-Περί διεξαγωγής ή μη εμποροπανήγυρης Μυστρά 2024, περί μίσθωσης ή μη ιδιωτικών χώρων για την ανάπτυξη και λειτουργία της εμποροπανήγυρης και περί διάρκειάς της. Εισηγητής: Παναγιώτης Τριτάκης.
-Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος Διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Σπάρτης για το χρονικό διάστημα Μάιος 2024-Μάιος 2025. Εισηγητής: Δημοσθένης Κακούρος.
-Πρόσληψη εργατικού και τεχνικού προσωπικού, μέχρι και 5 ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα. Εισηγήτρια: Αδαμαντία Βαγιακάκου-Δογαντζή.
-Αποδοχή παραίτησης τακτικού μέλους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Σπάρτης–Ορισμός νέου μέλους. Εισηγητής: Μιχάλης Βακαλόπουλος.
-Έγκριση της υπ’ αριθ.014/2024 κυκλοφοριακής μελέτης με τίτλο «Απαγόρευση στάθμευσης σε τμήμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στη Σπάρτη». Εισηγητής: Παναγιώτης Παυλής.
-Εκπροσώπηση του Δήμου Σπάρτης στο Δίκτυο ΟΤΑ υπό τη νομική μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (αρ. 101 Ν 3852/2010) με την επωνυμία «Δίκτυο Συνεργασίας για την Ανάπτυξη των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα» -Υπόδειξη μελών που θα συμμετέχουν στο ΔΣ της Εταιρείας και έγκριση αυτών. Εισηγητής: Μιχάλης Βακαλόπουλος.
-Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή αθλητικού κέντρου στην ΤΚ Ανωγείων». Εισηγητής: Παναγιώτης Παυλής.
-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2024 για τη διόρθωση τίτλου κωδικού και για θέματα που αφορούν στο πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων. Εισηγητής: Άγγελος-Χρήστος Αντωνάκος.
-Έγκριση της από 29-04-2024 έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή λογιστή για την κατάργηση του ΝΠΔΔ «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης». Εισηγητής: Άγγελος-Χρήστος Αντωνάκος.
-Έγκριση της από 29-04-2024 έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή λογιστή για την κατάργηση του ΝΠΔΔ «Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης» -Εισηγητής: Άγγελος-Χρήστος Αντωνάκος
-Έγκριση της από 29-04-2024 έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή λογιστή για την κατάργηση του ΝΠΔΔ «Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης». Εισηγητής: Άγγελος-Χρήστος Αντωνάκος.

Πηγή: lakonikos.gr