Ανανέωσε στο πρόσωπο του Νίκου Βετούλα την εμπιστοσύνη της η διοίκηση του Αμαρουσίου. Η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας ανακοίνωσε την παραμονή του έμπειρου τεχνικού έως και τον Ιούνιο του 2025, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν σήμερα (6/6) νέο συμβόλαιο. Ο Πατρινός προπονητής και παλαίμαχος μπασκετομπολίστας είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» στις 7 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον πρώτο προπονητή της ομάδας, Νίκο Βετούλα και τους συνεργάτες του, Θανάση Παπαχατζή και Νίκο Μπάρλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσία του Πατρινού τεχνικού (και του τεχνικού επιτελείου του) στο τιμόνι της ομάδας – από τις 7 Φεβρουαρίου που ανέλαβε μέχρι το τέλος της σεζόν – με βάση τα αποτελέσματα αλλά και την εικόνα της ομάδας, κρίθηκε απόλυτα πετυχημένη.

Έτσι λοιπόν η επιθυμία της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δήμο Στασινόπουλο, αλλά και του ίδιου του προπονητή να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, κατέληξε σε συμφωνία και για την σεζόν 2024-25. Ήδη, το προπονητικό τιμ, επιβλέπει τις προπονήσεις της off season και προχωράει στο σχεδιασμό του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διαβάσαμε ΕΔΩ