30ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου
2ο Δημοτικό Ταύρου – 30 Μαΐου 2024

Την Πέμπτη, 30 Μαΐου, στις 19.00, το 2ο Δημοτικό Ταύρου παρουσίασε στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο, Αγίας Σοφίας 16, το εικαστικό project: «Βλέπω, ακούω,…ζωγραφίΖΩ» με τη συμμετοχή των τάξεων E1, E2 και Δ2.

Ανδρέας Ευθυμίου Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου: Οι εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ μας εκπλήσσουν κάθε μέρα και περισσότερο!
Το 2ο Δημοτικό Ταύρου προκάλεσε το πιο ζεστό χειροκρότημα με την εξαιρετική εμφάνιση των παιδιών στην παράσταση «Βλέπω, ακούω…ζωγραφίΖΩ». Τα μικρά παιδιά συνδύασαν την μουσική, την κίνηση και τη ζωγραφική για να παρουσιάσουν το εικαστικό δρώμενο, ενώ συμμετέχουν και στην εικαστική έκθεση του φεστιβάλ με εκπληκτικές δημιουργίες.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και στη Διευθύντρια του σχολείου, την κα Σωτηροπούλου Χριστίνα.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός που μετρά 30 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων. Θα φιλοξενηθούν και φέτος θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, προβολές κ.άλλα.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ φιλοξενείτε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), στο “Νίκος Τεμπονερας”στον Ταύρο και στο Θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλοφου)!

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Φεστιβαλ εδώ!

Όλα για το Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου ΕΔΩΤο διαβάσαμε ΕΔΩ