30ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου
2ο Νηπιαγωγείο Μοσχάτου – 6 Ιουνίου 2024

Στα πλαίσια του 30ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, οι θεατές απόλαυσαν τους μικρούς μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Μοσχάτου, στην θεατρική παράσταση «Καραβάνια χωρίς σύνορα η πατρίδα της καρδιάς μας». Μικρασία Αγαπημένη. Έλαβαν μέρος και τα τρία τμήματα του νηπιαγωγείου.

Δ/ντρια: ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΙΑ, Υπεύθυνοι: ΜΟΙΡΑΣΓΕΤΗ ΑΜΑΛΙΑ, ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ ΛΟΥΣΙΑ, ΚΑΡΤΑ ΑΓΓΕΛΑ, ΤΣΑΜΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΑΓΙΩΡΓΑ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΛΥΓΓΟΥΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙA

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κατερίνα Καρυδη, καθώς και πλήθος κόσμου.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός που μετρά 30 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων. Θα φιλοξενηθούν και φέτος θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, προβολές κ.άλλα.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ φιλοξενείτε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), στο “Νίκος Τεμπονερας”στον Ταύρο και στο Θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλοφου)!

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Φεστιβαλ εδώ!

Όλα για το Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου ΕΔΩ Το διαβάσαμε ΕΔΩ