30ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου
5ο Δημοτικό Ταύρου – 5 Ιουνίου 2024

Ανδρέας Ευθυμίου Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου:
Άλλη μία υπερπαραγωγή απολαύσαμε από το 5ο Δημοτικό Ταύρου στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο στο Μαθητικό μας Φεστιβάλ.

Ο «Μάγος του Οζ» ζωντάνεψε μοναδικά από τους μικρούς μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Ταύρου και τους εκπαιδευτικούς τους και ταξίδεψε τους θεατές σε ένα κόσμο παραμυθιού και ονείρου που όλα είναι πιθανά να συμβούν, αρκεί να υπάρχει θέληση!

Εξαιρετικές οι ερμηνείες των παιδιών μας, που κατάφεραν μαζί με τους δασκάλους τους σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να ανεβάσουν τέτοιες απαιτητικές παραστάσεις! Συγχαρητήρια σε όλους!

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΑΥΡΟΥ

  • Θεατρική παράσταση: «Ο μάγος του Οζ», του Λ. Φ. Μπάουμ σε θεατρική απόδοση Μάνου Βενιέρη.

Δ/ντης: ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Υπεύθυνοι: Γενική επιμέλεια: ΕΝΕΖΛΗ ΙΩΑΝΝΑΧορογραφίες: ΡΑΦΑΗΛΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ. Μουσική σύνθεση-επιμέλεια: ΚΟΪΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός που μετρά 30 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων. Θα φιλοξενηθούν και φέτος θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, προβολές κ.άλλα.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ φιλοξενείτε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), στο “Νίκος Τεμπονερας”στον Ταύρο και στο Θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλοφου)!

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Φεστιβαλ εδώ!

Όλα για το Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου ΕΔΩ



Το διαβάσαμε ΕΔΩ