Στα Μετέωρα σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό που αφορά υπάλληλο του δήμου ο οποίος απουσίαζε από το 2011 λόγω αναρρωτικής άδειας. Ο νέος δήμαρχος, Λευτέρης Αβραμόπουλος, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, ζήτησε την κατάσταση των δημοτικών υπαλλήλων και τις αναφορές αποδοτικότητας από τους προϊσταμένους τους. Αυτό που ανακάλυψε ήταν αρκετά παράδοξο, καθώς διαπίστωσε ότι αρκετοί υπάλληλοι έκαναν αραιές εμφανίσεις, με τον συγκεκριμένο υπάλληλο να έχει λείψει για πάνω από μια δεκαετία​.


Ο δήμαρχος αποφάσισε να αντιμετωπίσει το ζήτημα με σοβαρότητα. Έδωσε εντολή για άμεση επιστροφή όλων των υπαλλήλων στις θέσεις τους και πραγματοποίησε αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις δημοτικές υπηρεσίες. Σε δηλώσεις του τόνισε την ανάγκη για αφοσίωση και υπευθυνότητα από όλους, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε παρατυπίες.

Να υπογραμμισθεί πως ο κος. Αβραμόπουλος στοχεύει στην ενίσχυση της αποδοτικότητας και της αξιοπιστίας του δήμου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση των δημοτικών υπηρεσιών. Συγχρόνως, έχοντας ήδη πετύχει την εξασφάλιση επιπλέον χρηματοδότησης για έργα στην περιοχή, δείχνει αποφασισμένος να αναβαθμίσει τις υποδομές και τις υπηρεσίες του δήμου​.







Πηγή