Αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο δώρισε το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης στο Γηροκομείο και Άσυλο Ανιάτων Ελίκας. Το αμαξίδιο παρέδωσαν στο ίδρυμα του Δ. Μονεμβασίας, η Μαρία Βολάκου και ο Δημήτρης Σωτηρίου, συνεργάτες του σχολείου στη συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών.

Το 1ο Γυμνάσιο επιθυμεί «να ευχαριστήσει θερμά τον Σύλλογο Παραπληγικών Πέλλας, γιατί απέστειλε το αναπηρικό αμαξίδιο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετά από την αποστολή των καπακιών». Προσθέτει ότι «συγχαρητήρια αξίζουν επίσης σε όλους τους ιδιώτες, τα καταστήματα, τους φορείς, τους οργανισμούς, αλλά και τα σχολεία της πόλης και του νομού μας που εμπιστεύονται το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης με τα καπάκια τους».

Ας σημειωθεί πως είναι το τρίτο αμαξίδιο που δωρίζει το σχολείο, καθώς το πρώτο είχε διατεθεί στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης και το δεύτερο στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη. Η προσπάθεια συνεχίζεται «με αμείωτη όρεξη και ενθουσιασμό», όπως επισημαίνει η μονάδα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Σπάρτης.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τα καπάκια τους στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης, μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο της δράσης, Παναγιώτη Παπαγεωργίου, στο τηλέφωνο 6936884723.

Πηγή: lakonikos.gr