Νέο «προνομιακό» πακέτο εισιτηρίων, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από το πρωί της Δευτέρας (10/6), ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

«Ο καιρός πλησιάζει, ο φίλαθλος κόσμος αδημονεί και τη Δευτέρα 10/6 έρχεται άλλο ένα 24ωρο ευκαιρίας για να εξασφαλιστούν εισιτήρια σε προνομιακές τιμές, τις ίδιες που υπήρξαν και στα προηγούμενα διαθέσιμα “πακέτα”, για το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (2-7/7) μέσα από το οποίο η Εθνική Ανδρών θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 11.30 π.μ. της Δευτέρας και για 24 ώρες, θα… ξανανοίξουν οι κερκίδες του ΣΕΦ και όσοι σπεύσουν θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και πάλι σε πολύ δελεαστικές τιμές, δεδομένης της παρουσίας σε αυτούς τους αγώνες όχι μόνο της Εθνικής Ελλάδας αλλά και πλήθους αστέρων του Παγκόσμιου μπάσκετ που θα αγωνιστούν για τη μία και μοναδική θέση πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα εισιτήρια για τις court και vip θέσεις θα είναι διαθέσιμα σε επόμενη φάση για την οποία θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.

Αποκλειστική πάροχος εισιτηρίων του Προολυμπιακού Τουρνουά της FIBA είναι η ticketmaster».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διαβάσαμε ΕΔΩ