Ψήφισε στο Μποδοσάκειο ο Δήμαρχος Ηρακλείου

 

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, στο Μποδοσάκειο, ψήφισε για τις Ευρωεκλογές ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, ο οποίος με δήλωσή του επεσήμανε την αναγκαιότητα της συμμετοχής και την σπουδαιότητα των εκλογών, ευχαριστώντας παράλληλα το προσωπικό του Δήμου για την άψογη προετοιμασία.

 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός: «Είμαστε στο πρωινό των Ευρωπαϊκών εκλογών, βρισκόμαστε σε ένα από τα εκλογικά τμήματα του Ηρακλείου και αυτό που έκανα κι εγώ και ελπίζω ότι θα το κάνουν όσο περισσότεροι Δημότες είναι δυνατόν, θεωρώ ότι είναι σημαντικό: Να πάμε να ψηφίσουμε.

Το παρόν και το μέλλον μας, είναι στην Ευρώπη. Και αυτό νομίζω ότι θα πρέπει να το έχουμε μέσα στη συνείδησή μας. Προτρέπω λοιπόν όλους τους πολίτες όλους τους Δημότες και θα έλεγα ιδιαίτερα και τους νέους, αυτούς που τους αφορά περισσότερο στο μάκρος της ζωής που ανοίγεται μπροστά τους και αυτό είναι Ευρωπαϊκό. Το μέλλον είναι Ευρωπαϊκό. Συνεπώς, έχει μεγάλη αξία η ψήφος μας στις Ευρωεκλογές.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες του Δήμου που φρόντισαν πάρα πολύ, με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο των Διοικητικών Γιάννα Καλονάκη και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, όλους τους υπαλλήλους μας, είναι σχεδόν 400, σε αυτά τα 212 εκλογικά τμήματα που έχουμε στο Ηράκλειο, που εδώ και πολλές εβδομάδες προσπαθούν, σε μια προσπάθεια η οποία βεβαίως κορυφώνεται σήμερα και ελπίζουμε ότι από την οργανωτική πλευρά θα φέρει ένα άψογο αποτέλεσμα.».

 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός είχα παράλληλα την δυνατότητα να συνομιλήσει με πολίτες που βρίσκοντας στο εκλογικό κέντρο, καθώς και με την Διευθύντρια του σχολείου Κατερίνα Κοπιδάκη.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ