30ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου
6ο Δημοτικό Μοσχάτου – 11 Ιουνίου 2024

Στα πλαίσια του 30ου Μαθητικού Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, οι θεατές απόλαυσαν τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Μοσχάτου, στην θεατρική παράσταση «Ματίλντα». Η Ματίλντα, η πανέξυπνη κόρη δύο όχι και τόσο έξυπνων γονέων, ζει μία μίζερη ζωή, μέχρι που ανακαλύπτει ότι διαθέτει τηλεκινητικές ικανότητες που θα της επιτρέψουν να αντιμετωπίσει κατάλληλα την κακιά διευθύντρια του σχολείου στο οποίο τη στέλνουν οι γονείς της.

Στην παράσταση συμμετειχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄τάξης. Την ίδια μέρα οι επισκέπτες μπορούσαν να θαυμάσουν τα εικαστικά έργα των μαθητών του 5ου νηπιαγωγείου «Τα νηπιάκια ταξιδεύουν και δημιουργούν».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, Αντιδήμαρχος κ. Σάββας Γιάννης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός που μετρά 30 χρόνια παρουσίας και που φέτος γίνεται ακόμα πιο δυνατός με τη συμμετοχή του συνόλου των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας, φορέων του Δήμου και φιλοξενούμενων ομάδων. Θα φιλοξενηθούν και φέτος θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, προβολές κ.άλλα.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ φιλοξενείτε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), στο “Νίκος Τεμπονερας”στον Ταύρο και στο Θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλοφου)!

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών μέσα από την ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και η ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Φεστιβαλ εδώ!

Όλα για το Μαθητικό Φεστιβάλ Μοσχάτου – Ταύρου ΕΔΩ Το διαβάσαμε ΕΔΩ