Και είναι σε λίγες… μέρες!


Κανείς δεν θέλει να πιστεύει ότι ολόκληρος ο πλανήτης θα μπει ξανά σε πόλεμο, αλλά ένα μέντιουμ ισχυρίστηκε ότι υπάρχει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος στο εγγύς μέλλον μας και μάλιστα σε λίγες… μέρες!

Κάπως έτσι, ο αστρολόγος-μέντιουμ Κουσάλ Κουμάρ, ο οποίος προφανώς και είναι μια λιγότερο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών σχετικά με έναν πιθανό επερχόμενο Παγκόσμιο Πόλεμο από έναν πολιτικό ή παγκόσμιο ηγέτη, ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία του με τη μορφή ενός βεδικού χάρτη αστρολογίας που βασίζεται σε ευθυγραμμίσεις πλανητών και αστεριών.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, ο Κουμάρ ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον και δυστυχώς η προοπτική είναι αρκετά ζοφερή.

Ο Κουμάρ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από ορισμένους ως ο «νέος Νοστράδαμος», ισχυρίστηκε ότι έχει ιστορικό ορθών προβλέψεων συγκρούσεων καθώς προηγουμένως οραματίστηκε εντάσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, Βόρειας και Νότιας Κορέας, Κίνας και Ταϊβάν και Ρωσίας και Ουκρανίας.

Όταν πρόκειται για το μέλλον, ο Κουμάρ ισχυρίστηκε ότι τα πράγματα θα πάρουν μια στροφή προς το χειρότερο σε λίγες μόνο ημέρες.

Ονόμασε την 18η Ιουνίου ως πιθανή ημερομηνία για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, αν και προειδοποίησε ότι θα μπορούσε στην πραγματικότητα να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα!

Ο Kumar είπε στην Daily Star: «Τώρα, η Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 έχει το ισχυρότερο πλανητικό ερέθισμα για να πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και οι 10 και 29 Ιουνίου μπορεί επίσης να έχουν λόγο».

Πηγή