ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ  ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΑΡΟΧΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ & ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΚΟ «ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας στο Μοσχάτο και τον Ταύρο  ότι δίνεται παράταση     στην υποβολή αιτήσεων  για  την παροχή βασικών αγαθών από τις Κοινωνικές Δομές που λειτουργεί ο Δήμος μας σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» έως την Παρασκευή  21/6/24.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για την παροχή βασικών αγαθών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ “Φάρος Ελπίδας”

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας στο Μοσχάτο και τον Ταύρο  ότι οι νέες αιτήσεις για  την παροχή βασικών αγαθών από τις Κοινωνικές Δομές που λειτουργεί ο Δήμος μας σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» υποβάλλονται από την Δευτέρα  27/05/24 έως την Δευτέρα   17/06/24.

Ο αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται τις εργάσιμες ημέρες από 9:00 έως 14:00 στις εγκαταστάσεις του  Κοινωνικού  Παντοπωλείο  ( επί της οδού Αθανασίου Διάκου 1) και του Κοινωνικού Φαρμακείου (επί της οδού Επταλόφου και Κλαζομενών ) στην Πλατεία Ατταλείας στον Ταύρο.

Έντυπα αιτήσεων με τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά θα διατίθενται:

Μοσχάτο:

  • Στην Κοινωνική Υπηρεσία , Μιαούλη 60 ,  τηλ. 210 9422927

Ταύρος:

  • Στην Κοινωνική Υπηρεσία ,  Ελευθερίου Βενιζέλου 8, τηλ. 210 3463116
  • Στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού  Παντοπωλείου   επί της οδού   Αθανασίου Διάκου 1  στην πλατεία Ατταλείας τηλ. 210 3454283
  • Στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Φαρμακείου επί της οδού Επταλόφου και Κλαζομενών στην πλατεία Ατταλείας τηλ. 210 3467019

Ανακοίνωση

Αίτηση – Δικαιολογητικά

Ενημέρωση για την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Έντυπο Συγκατάθεσης

Έντυπο Συγκατάθεσης 2Το διαβάσαμε ΕΔΩ