Οι αστέρες του Χόλιγουντ Μπεν Άφλεκ  και Ματ Ντέιμον ετοιμάζονται να συνεργαστούν ξανά.

Σύμφωνα με το Deadline, θα πρωταγωνιστήσουν στο αστυνομικό θρίλερ «RIP», σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζο Κάρναχαν (Joe Carnahan).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραγωγή της ταινίας θα γίνει από την εταιρεία των δύο πρωταγωνιστών «Artists Equity» με τα γυρίσματα να έχουν οριστεί να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει άλλες λεπτομέρειες για τη νέα παραγωγή η οποία έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρίες διανομής για να προβληθεί είτε σε κινηματογραφικές αίθουσες είτε σε streaming πλατφόρμες.

Σημειώνεται ότι ο Ντέιμον και ο Άφλεκ ίδρυσαν την «Artists Equity» τον Νοέμβριο του 2022 και λίγους μήνες αργότερα κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ταινία με τίτλο «Air» η οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και είχε ικανοποιητικές εισπρακτικές επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φιλία τους κρατά από τα σχολικά χρόνια, ενώ το κοινό τους ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη έγινε στην ταινία του 1989 «Field of Dreams».

Το 1997 έγραψαν μαζί το βραβευμένο με Όσκαρ σενάριο της ταινίας «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ», για την οποία ο αείμνηστος Ρόμπιν Γουίλιαμς βραβεύτηκε με Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ