Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 η μεγάλη συναυλία με τους 1550 και τον Δημήτρη Κοργιαλά στο Μοσχάτο. Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης ανοιχτά μέχρι αργά με προσφορές

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, στις 21.00 το βράδυ, στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως) φιλοξενεί το γνωστό συγκρότημα 1550 και τον Δημήτρη Κοργιαλά, σε μία συναυλία με παλιά και νέα τραγούδια που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Μαζί τους η Κατερίνα Ανδρέου.

Η πόλη γιορτάζει το καλοκαίρι με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου και των καταστημάτων που παραμένουν εκείνη την ημέρα μέχρι αργά ανοιχτά με προσφορές και εκπλήξεις για τους καταναλωτές.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Πιστοί στο καλοκαιρινό ραντεβού μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου και καλούμε τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης μας να επιλέξουν τα καταστήματα της περιοχής για τις αγορές τους. Ο εμπορικός κόσμος έχει ετοιμάσει ειδικές προσφορές για την Παρασκευή στις 28 Ιουνίου, ενώ συμμετέχοντας στο κλίμα της γιορτής κρατάει τα καταστήματά του ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ. Οι πολίτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους, να διασκεδάσουν στη μεγάλη συναυλία με το γνωστό και αγαπημένο συγκρότημα, τους 1550 και τον Δημήτρη Κοργιαλά και να συνεχίσει τη διασκέδασή του στα καταστήματα της εστίασης της πόλης μας. To σύνθημα κοινό για όλους: Ζω στην πόλη μου, στηρίζω τα καταστήματά της!»

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Μοσχάτου-ΤαύρουΤο διαβάσαμε ΕΔΩ