Ο 26χρονος Mark Murray προτίμησε να αγοράσει ένα σνακ για να σβήσει την πείνα του. Έτσι, μπαίνει σε ένα σούπερ μάρκετ γνωστής γερμανικής αλυσίδας και ψάχνει για την καλύτερη επιλογή. Αλλά μάλλον δεν ήταν και πολύ τυχερός.


Κοντολογίς, στο βίντεο που ανάρτησε στα social media και έχει προβληθεί πάνω από 70.000 φορές , ο άνδρας απλά ανοίγει τη σακούλα τσιπς που μόλις αγόρασε και πετάει το περιεχόμενό του πάνω στο τραπέζι. Αυτό που αντίκρισε προκαλεί γέλιο σε όλους.

Ο Βρετανός έγραψε στο βίντεο: «Ευχαριστώ για το γεύμα μου. Τώρα νιώθω χορτασμένος» ειρωνευόμενος το ένα πατατάκι που βρήκε στη συσκευασία.

Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη και απλά πρότεινε ότι σε περίπτωση που έχει την απόδειξη να την πάει στο κοντινότερο κατάστημα και να λάβει επιστροφή χρημάτων. Δηλαδή να πάρει τα ψιλά του πίσω.

Ωστόσο, ο Mark δεν έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στο θέμα: «Βλέπω πόσο δημοφιλές έχει γίνει το βίντεο και δεν κρατάω κακίες, ενώ εξηγεί πως είχε καταλάβει πριν ανοίξει τη συσκευασία ότι θα απογοητευτεί από το περιεχόμενο κι έβαλε τη σύντροφό του να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή.Πηγή