Πολλές γυναίκες θέλουν να προχωρούν γρήγορα όταν γνωρίζουν κάποιον. Βιάζονται. Και βιάζονται πολύ. Τόσο πολύ που κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, οι οποίες βλάπτουν τη σχέση. Αν αφήσουν το χρόνο να κυλήσει με ψυχραιμία μάλλον τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ τους ενώ αντίθετα πιέζοντας, απλώς πανικοβάλλουν τους συντρόφους τους οι οποίοι νιώθουν παγιδευμένοι. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα πράγματα τα οποία κάνουν οι γυναίκες και διώχνουν τους άντρες μακριά:


Πιέζουν για να βάλουν ταμπέλα

Μη ρωτάτε από το δεύτερο ραντεβού τι έχετε μεταξύ σας, αν είναι σχέση, αν δεν είναι, τι είναι, γιατί είναι, γιατί δεν είναι, αφήστε την κατάσταση να κυλήσει μόνη της χωρίς πολλές ερωτήσεις, χωρίς πιέσεις και χωρίς απαιτήσεις ειδικά από τον πρώτο καιρό. Ότι είναι να έχετε μεταξύ σας θα φανεί σύντομα και από μόνο του, δεν είναι ανάγκη να το συνυπογράψετε μαζί στο υποθηκοφυλακείο μέσα στην πρώτη εβδομάδα.

Πιέζουν να γνωριστούν με τα πεθερικά

Μην τον πιέζετε να γνωρίσει τους γονείς σας και άλλους δικούς σας ανθρώπους ή αντίστοιχα να γνωρίσετε εσείς άτομα της οικογένειάς σας από τον πρώτο καιρό. Αφήστε τη σχέση σας να εξελιχθεί μακριά από τους συγγενείς και των δυο σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος “επισημότητας” από τους πρώτους μήνες της σχέσης, είναι αγχωτικό και άβολο.

Τρυπώνουν στο σπίτι με το ζόρι

Μην αφήνετε επίτηδες τα πράγματά σας στο σπίτι του. Και κυρίως μην το κάνετε ύπουλα, αφήνοντας ένα πράγμα κάθε φορά με αποτέλεσμα σε κανα δυο βδομάδες να βλέπει παντού δικά σας αντικείμενα. Θα γίνουν κι αυτά αν όλα πάνε καλά. Κάθε πράγμα στον καιρό του. Μην τον πνίγετε. Επίσης να ξέρετε ότι κάποιος που σας θέλει θα σας πει από μόνος του μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα “Μην παίρνεις μαζί σου την οδοντόβουρτσα. Άφησέ τη στο μπάνιο¨.

Βιάζονται να γίνουν μητέρες και σύζυγοι

Μην συζητάτε για εγκυμοσύνες, μωρά, καρότσια και παιδικά δωμάτια πριν καν γνωριστείτε εσείς. Και γενικά, προσέξτε την αντισύλληψή σας να είναι σωστή και να μη χρειαστεί να τα συζητήσετε κατόπιν εορτής. Αυτές είναι αποφάσεις ζωής δε μπορούν να παρθούν με κάποιον που γνωρίσατε προχθές.

ΠΗΓΗ