7 άβολες ατάκες φλερτ

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την άβολη στιγμή όπου μια ατάκα φλερτ δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ίσως να είναι ένα κακόγουστο αστείο, ένα υπερβολικό κομπλιμέντο ή απλά κάτι που δεν ταιριάζει στην περίσταση. Με μία λέξη; Cringe.

Πριν λοιπόν μιλήσουμε για το πώς τα πράγματα στον κόσμο του σύγχρονου dating θα έπρεπε να είναι, ας δούμε τα don’ts. Ακολουθούν μερικές από τις πιο cringe ατάκες φλερτ που έχουν ειπωθεί (ή πληκτρολογηθεί) τις οποίες πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία. Cringe alert!

Cringe πόνος: «Πονάς; Γιατί πρέπει να έπεσες από τον ουρανό»
Αυτή η ατάκα είναι τόσο κλισέ που δεν μπορεί παρά μόνο γέλιο να προκαλέσει. Αντί να χρησιμοποιείς κοινότοπες ατάκες, όπως αυτή, δοκίμασε να ξεκινήσεις μια συζήτηση με κάτι πιο προσωπικό και αυθεντικό.

Cringe αποπροσανατολισμός: «Έχεις χάρτη; Γιατί χάθηκα στα μάτια σου»
Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν κάτι πιο απλό και ειλικρινές από αυτό το ευρηματικό (;) κομπλιμέντο. Καλύτερα να πεις κάτι αληθινό που να ανταποκρίνεται στην κατάσταση.

«Πρέπει να είσαι κουρασμέν@, γιατί όλη μέρα τρέχεις στο μυαλό μου»
Η ατάκα αυτή μπορεί να ακουστεί γλυκιά σε μερικούς (γούστα είναι αυτά), αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους είναι υπερβολική. Προτίμησε να δείξεις το ενδιαφέρον σου με έναν πιο φυσικό τρόπο.

«Ξέρεις να κάνεις μαγικά; Γιατί μόλις έκανες το μυαλό μου να εξαφανιστεί»
Αντί για μαγικά τρικ, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου με ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση.

Cringe χωρίς λόγο: «Ξέρεις ποιο είναι το αγαπημένο μου ποτό; Εσύ!»
Αυτή η ατάκα είναι υπερβολικά cringe και 9/10 οδηγεί σε άβολες ανατριχίλες. Καλύτερα να ρωτήσεις το άλλο άτομο για το δικό του αγαπημένο ποτό και να ξεκινήσεις μια πιο ουσιαστική συζήτηση.

«Πρέπει να σε συλλάβουν για κλοπή. Έκλεψες την καρδιά μου»
Είναι καλύτερα να αποφύγεις ατάκες που αναφέρονται σε εγκλήματα, έστω και για αστείο. Προτίμησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια και να δείξεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα.

Cringe με τεχνολογικές αναφορές: «Είσαι σαν το Google. Έχεις όλες τις απαντήσεις που ψάχνω»
Αυτή η ατάκα μπορεί να ακουστεί «έξυπνη», αλλά το πιθανότερο είναι να προκαλέσει στην καλύτερη των περιπτώσεων μουδιασμένα χαμόγελα. Δοκίμασε απλώς να κάνεις μια ερώτηση που δείχνει το πραγματικό σου ενδιαφέρον για το άτομο που έχεις απέναντί σου.

 

πηγή: ladylike.gr

Πηγή: lakonikos.gr