Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο Μοσχάτο μετά την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένη επιχείρηση το μεσημέρι της Τετάρτης (26/06/2024).

Η φωτιά στο Μοσχάτο που ξέσπασε γύρω στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης (26/06/2024) αυτή τη στιγμή είναι σε ύφεση, ενώ έχει καταστραφεί ολοσχερώς το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο με παρακείμενους αποθηκευτικούς χώρους στην οδό Κεφαλληνίας.

Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Η κάπνα από την φωτιά ήταν τόσο έντονη που εστάλη μήνυμα από το 112 στο Μοσχάτο και τις γύρω περιοχές που ανέφερε: «Καπνοί κατευθύνονται προς την περιοχή σας, κλείστε πόρτες και παράθυρα».

Όπως φαίνεται στα βίντεο και στις φώτο η κάπνα από τη φωτιά «έπνιξε» το Μοσχάτο και τις γύρω περιοχές.

Αναλυτικό φώτο ρεπορτάζ εδώ

Στο σημείο βρισκόταν αποικία από γάτες, οι οποίες εχουν σωθεί σύμφωνα με φιλόζωο της περιοχής. Ο οποίος καλεί σε βοήθεια: Δίπλα στο 2ο λύκειο που ξέσπασε φωτιά στα εγκαταλελειμμένα χαμόσπιτα υπήρχε μεγάλη αποικία γατιών…ευτυχώς πρόλαβαν να φύγουν αλλά είναι σκορπισμένα και τρομαγμένα γύρω γύρω…έβαλα όπου μπορούσα τροφή και νερο…όποιος χριστιανός μπορεί ας πάει κανένα μπολ με τροφή και νερό.Το διαβάσαμε ΕΔΩ