Η υπάλληλος δεν τραυματίστηκε από τη «σύγκρουση» με την αρκούδα


Η κάμερα κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή με μία μαύρη αρκούδα να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με υπάλληλο στο πάρκο του Τενεσί. Το βίντεο πολύ σύντομα έγινε viral και δείχνει την αρκούδα να «συγκρούεται» με την υπάλληλο, λίγο πριν φύγει.

Ειδικότερα, μία εργαζόμενη στο πάρκο του Τενεσί γλύτωσε από σοβαρό χτύπημα, αφού ελάχιστες στιγμές νωρίτερα ήρθε ξαφνικά πρόσωπο με πρόσωπο με μια μαύρη αρκούδα. Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Anakeesta, ένα πάρκο άγρια ζωής στην κορυφή του βουνού στο Gatlinburg, την περασμένη εβδομάδα.

Γύρω στις 9:30 το βράδυ της Πέμπτης, η αρκούδα άρχισε να βγαίνει από το «περίπτερο» όταν έμπαινε η υπάλληλος. Τόσο εκείνη όσο και η αρκούδα ξαφνιάστηκαν εξίσου! Ωστόσο, η υπάλληλος δεν τραυματίστηκε κατά τη σύντομη σωματική επαφή. Μόλις η αρκούδα έφυγε τρέχοντας, η υπάλληλος μπήκε γρήγορα μέσα και έκλεισε την πόρτα.

Μετά το περιστατικό, το πάρκο του Τενεσί εξέδωσε σχετική δήλωση σύμφωνα με την οποία: «Η αρκούδα και η υπάλληλος είχαν μία σύντομη σωματική επαφή. Η υπάλληλος στο βίντεο δεν τραυματίστηκε σοβαρά και επέλεξε να μην λάβει ιατρική βοήθεια». Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως «Το πάρκο προσφέρει στους ανθρώπους μια μοναδική υπαίθρια περιπέτεια» και ενθαρρύνει «τους επισκέπτες να απολαύσουν τη θέα των αρκούδων, σε ασφαλή απόσταση».

Ο Austin Martin, εκπρόσωπος του πάρκου, εξήγησε ότι οι εργαζόμενοι στο Anakeesta δεν είναι ξένοι για τις αρκούδες. Το πάρκο υπάγεται στο Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains. «Οι αρκούδες αποτελούν μεγάλο μέρος της “μαγείας” στα Great Smoky Mountains», είπε ο Martin, προσθέτοντας, «Η ομάδα Anakeesta εργάζεται επιμελώς για να δημιουργήσει έναν ασφαλή χώρο για να συνυπάρχει με την αυτόχθονη άγρια ζωή», σύμφωνα με την USA Today.

Πηγή