Προχωρά σε συνολικά 29 προσλήψεις ο Δήμος Μονεμβασίας

Συνολικά 11 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή εκτάκτων αναγκών, ενδιαφέρεται να προσλάβει ο Δήμος Μονεμβασίας. Οι προσλήψεις αφορούν δίμηνη σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου πλήρους απασχόλησης.

Συγκεκριμένα ζητείται προσωπικό για τις εξής ειδικότητες:
– ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων/ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων: 2 θέσεις
– ΔΕ Φυλάκων/ΔΕ Φυλάκων- Κλητήρων- Θυρωρών: 2 θέσεις
– ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού/ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού: 1 θέση
– ΔΕ Υποστηρικτικού Προσωπικού/ΔΕ Συνοδών: 5 θέσεις
– ΤΕ  Βιβλιοθηκονομίας ή ΔΕ Βιβλιοθηκονόμων: 1 θέση

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά έως τη Δευτέρα 1 Ιουλίου είτε αυτοπροσώπως είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σημειώνεται ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν ως ένα αρχείο.

Άλλες 18 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων
Επιπλέον, ο Δήμος Μονεμβασίας θα προβεί και στην πρόσληψη 18 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Αναλυτικά, οι ζητούμενες ειδικότητες:
– ΔΕ Οδηγών (Υπηρεσία Καθαριότητας): 5 θέσεις
– ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Υπηρεσία Ύδρευσης): 1 θέση
– ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων (Υπηρεσία Καθαριότητας): 12 θέσεις

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά αύριο Κυριακή 30 Ιουνίου και λήγει την Τρίτη 9 Ιουλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Μονεμβασίας, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, Μολάοι Λακωνίας, Τ.Κ.230 52, υπόψιν κας Κολλιάκου Παναγιώτας, τηλέφωνο επικοινωνίας 2732360524.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις παραπάνω θέσεις μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στη σελίδα του Δ. Μονεμβασίας (ΕΔΩ κι ΕΔΩ).

Πηγή: lakonikos.gr