Του Π. Χαλάτση

Αν δεν κάνει την έκπληξη στην εκκίνηση ο Lando Norris τότε το ενδιαφέρον για την F1 θα επικεντρωθεί στη μάχη που θα δίνουν οι επόμενοι τέσσερις πιλότοι της πρώτης πεντάδας. Αν στην εκκίνηση στρίψει πρώτος ο Max Verstappen τότε ο σκηνοθέτης θα πρέπει να επικεντρωθεί στις μάχες των υπολοίπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολλανδός όταν βρίσκεται στην 1η θέση δίνει ρυθμό στον εαυτό του και κρατάει απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους. Δυστυχώς ο Charles Leclerc που προσπάθησε για μια πρώτη θέση, στον τελευταίο γύρο τα έκανε θάλασσα. Βγήκε από την πίστα και έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο.

Λίγο μετά ο Μονεγάσκος απογοητευμένος από το λάθος του είπε ότι τα έδωσε όλα στο Q3 αλλά δεν απέφυγε το λάθος και αυτό δεν μπορεί να συγχωρήσει από τον εαυτό του. Στο σημερινό αγώνα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνει τέσσερις προσπεράσεις και να παλέψει για την καρό σημαία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι χρόνοι στις κατατακτήριες

Η σειρά εκκίνησης

Η πίστα αυτή είναι η 5η μικρότερη πίστα και έχει μόνο δέκα στροφές. Έχει τη μεγαλύτερη διαφορά υψομέτρου μετά την πίστα του Spa. Στην πίστα του Spielberg ανάμεσα στο ψηλότερο και χαμηλότερο σημείο η διαφορά είναι 63,5 μέτρα ενώ στο Spa η διαφορά είναι 102,2 μέτρα.

Σήμερα, Κυριακή, 30 Ιουνίου, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί  απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι Ant1+ η το F1 TV pro. Λίγη ώρα αργότερα στις 16.45 ο αγώνας θα μεταδοθεί ετεροχρονισμένα από το ελεύθερο κανάλι του Ant1.

Το διαβάσαμε εδώ