Γέμισε από παιδικές φωνές η πλατεία Γεννηματά και το Πολιτιστικό Κέντρο, στη γιορτή λήξης των παιδικών μας σταθμών.

Ένα χαρούμενο απόγευμα πέρασαν την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 όλα τα παιδιά των τεσσάρων παιδικών σταθμών του Μοσχάτου στην ετήσια γιορτή τους. Στις αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου τα μικρά παιδιά έδειξαν με υπερηφάνεια σε γονείς και συγγενείς τις καλλιτεχνικές επιδόσεις τους  που δημιούργησαν με τις δασκάλες τους όλο το προηγούμενο διάστημα.

Στη συνέχεια, στο πανέμορφα διακοσμημένο Πάρκο Γεννηματά τα παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν, ζωγράφισαν και συμμετείχαν σε αθλητικές δράσεις και άλλες δημιουργικές ενασχολήσεις. Το παιχνίδι, βέβαια, κυριάρχησε στα φουσκωτά  παιχνίδια που είχαν εγκατασταθεί στο Πάρκο.

Η γιορτή πλαισιώθηκε από ένα λαχταριστό μπουφέ με νόστιμα αλμυρά και γλυκά κεράσματα, αναψυκτικά κλπ και ήταν διαθέσιμος  για τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της γιορτής που ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 10 το βράδυ. Η γιορτή αποτέλεσε ένα πάρτυ που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλα τα παιδιά.

Στη γιορτή των μικρών μας φίλων βρέθηκαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, η Αντιδήμαρχος των παιδικών σταθμών κ. Λουκάκη Ντενια, οι Αντιδήμαρχοι (Φελλας Γιώργος, Ντερεκας Θανάσης) καθώς και πλήθος κόσμου!

O Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:

Παιδικά χαμόγελα και παιχνίδια γέμισε χθες το Πολιτιστικό κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» και η πλατεία Γεννηματά στη γιορτή λήξης των παιδικών μας σταθμών στο Μοσχάτο!

Τα μικρά παιδιά καλωσόρισαν το καλοκαίρι, αποχαιρετώντας μία χρονιά γεμάτη αγάπη, δημιουργικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις στους παιδικούς μας σταθμούς! Στη χθεσινή γιορτή λήξης τα μικρά παιδιά με τους γονείς τους συμμετείχαν σε όμορφες δράσεις, αφού στόχος ήταν η διασκέδασή τους. Παιχνίδια, κεράσματα, φουσκωτά, ψυχαγωγικές δράσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα έδωσαν το δικό τους στίγμα στη γιορτή, ενώ εξαιρετική ήταν και η έκθεση των παιδιών με την επιμέλεια των δασκάλων τους που είχε στολίσει όλους τους χώρους του πολιτιστικού.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό και στη Διοίκηση των παιδικών μας σταθμών γιατί λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο, προσφέροντας αγάπη και ένα ασφαλές περιβάλλον στους μικρούς μας φίλους. Η εξέλιξη των ίδιων των παιδιών μας αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι τα πρώτα τους χρόνια στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας τους έχουν προσφέρει αγάπη, στήριξη αλλά και όλα τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσουν την μετέπειτα εκπαιδευτική τους πορεία!

Με τις ευχές μου για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, ας θυμόμαστε όλοι μας ότι τα χαμόγελα των παιδιών μας, των γονιών και των παιδαγωγών μας είναι η μεγαλύτερη επιβράβευσή μας και η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο!Το διαβάσαμε ΕΔΩ