Είκοσι εργάτες για τον Ιούλιο προσλαμβάνει ο Δ. Σπάρτης

Στην πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού 20 ατόμων, για απασχόληση μέχρι 5 ημερομίσθια κατ’ άτομο για τον τρέχοντα Ιούλιο, προτίθεται να προβεί ο Δήμος Σπάρτης, προκειμένου να καλυφθούν πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες (καθαρισμός ευπρεπισμός κοινοχρήστων χώρων). Η ειδικότητα των θέσεων είναι ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων, για την οποία δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τα παρακάτω προσόντα πρόσληψης:
– Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης.
– Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
– Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/2007 (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να καταθέσουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: α) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, β) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, με ηλεκτρονικό τρόπο, αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή. Τα έντυπα της αίτησης και των υπευθύνων δηλώσεων είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δ. Σπάρτης (www.sparti.gov.gr). Το e-mail στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους είναι: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η υποβολή των αιτήσεων μέσω ΕΛΤΑ με συστημένη επιστολή, θα γίνεται προς: Δήμο Σπάρτης – Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού – Ευαγγελιστρίας 85 – 87 – Σπάρτη Λακωνίας, TK 231 00.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Πηγή: lakonikos.gr