Έφυγε από τη ζωή , σε ηλικία 89 ετών ο Χαράλαμπος Μηνάς από το Μοσχάτο.  Παλιός Μοσχατιωτης της οικογένειας Μηνά με τα Χρωματοπωλεία. Ο Χαράλαμπος Μηνάς με τα αδέρφια του διατηρούσαν από τα πρώτα καταστήματα Χρωμάτων – Σιδηρικών στο Μοσχάτο.

Η εξόδιος ακολουθία, θα τελεστεί την Παρασκευή 05/07/2024 και ώρα 10 πμ στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Μοσχάτου, παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να στηριχτεί το Φιλανθρωπικό Σωματείο – Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου (Γηροκομείο Μοσχάτου). Κουτί δωρεάς θα υπάρχει στην είσοδο της εκκλησίας.

Mymoschato: Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

Ο Χαράλαμπος Μηνάς γεννήθηκε το 1935 στη Θεσσαλονίκη. Όλα του τα χρόνια τα έζησε στο Μοσχάτο. Ήταν το τέταρτο και μικρότερο παιδί του Νικολάου και της Σοφίας Μηνά. Υπήρξε παντρεμένος με την Ελένη Μηνά-Γαϊτάνη και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Τον Νίκο, τον Κώστα και τον Στέλιο, καθώς και πέντε εγγόνια.

Ο Χαράλαμπος Μηνάς με τα αδέρφια του διατηρούσαν από τα πρώτα καταστήματα Χρωμάτων – Σιδηρικών στο Μοσχάτο. Κατόπιν, για προσωπικούς λόγους αποχώρησε από την οικογενειακή επιχείρηση και δημιούργησε τη δική του εταιρεία Εμπορίας εργαλείων και σιδηρικών, την οποία διατήρησε έως τη συνταξιοδότησή του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του βίου του υπήρξε ένας έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος με ήθος και προσήλωση στην οικογένειά του, χαρακτηριστικά που τον κατέστησαν ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία του Μοσχάτου.

Η εξόδιος ακολουθία, θα τελεστεί την Παρασκευή 05/07/2024 και ώρα 10 πμ στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Μοσχάτου.

Θερμή παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων,  στη μνήμη του Χαράλαμπου Μηνά, να στηριχτεί το Φιλανθρωπικό Σωματείο – Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου (Γηροκομείο Μοσχάτου). Κουτί δωρεάς θα υπάρχει στην είσοδο της εκκλησίας.

Εκ της οικογενείας.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ