«Το μαγικό κλειδί» ξεκλειδώνει τον κόσμο των αρετών και αξιών στο Σαϊνοπούλειο

Ένα υπέροχο παραμύθι της Πηνελόπης Δέλτα, που προσφέρει τροφή για σκέψη, ζωντανεύει στη σκηνή του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου, με τον μοναδικό τρόπο της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή. Πρόκειται για την παιδική παράσταση «Το μαγικό κλειδί», που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 8 Ιουλίου και ώρα 9:00 μμ.

Το θέατρο θα γεμίσει χρώματα, χορούς, κοστούμια εμπνευσμένα από παραδοσιακές φορεσιές της πατρίδας μας και ακόμα παραδοσιακή μουσική και τραγούδια της κάτω Ιταλίας, σε ένα σύμπαν όπου η μαγεία της ζωής θα συναντηθεί με αυτή του θεάτρου.

Στο έργο αυτό, η συγγραφέας θίγει ζητήματα όπως η αφοσίωση, η αλληλεγγύη, η χαρά της προσφοράς, η αγάπη για την πατρίδα και την οικογένεια, ο θάνατος, η ευτυχία, η δυστυχία, η λύπη, η χαρά, όλα στοιχεία που αναπόφευκτα θα συναντήσουμε σ’ αυτή τη ζωή.

Συντελεστές
Κείμενο: Κάρμεν Ρουγγέρη
Σκηνοθεσία: Χριστίνα Κουλουμπή – Κάρμεν Ρουγγέρη
Σκηνικά – κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή

Η τιμή εισόδου ανέρχεται σε 10 ευρώ. Το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα ενημερώνει το κοινό ότι η αγορά εισιτηρίων στην παραπάνω παράσταση θα πραγματοποιείται μόνο με μετρητά, λόγω τεχνικού προβλήματος, «που δυστυχώς δεν είναι εφικτό να αποκατασταθεί άμεσα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: lakonikos.gr