Συνεδρίασε η Επιτροπή Ενημέρωσης για τον Τουρισμό της Περιφέρειας

Με σκοπό την ενημέρωση όλων των παρατάξεων για την πορεία των θεμάτων που αφορούν τον τομέα του Τουρισμού, συνεδρίασε την Πέμπτη (4/7) η Επιτροπή Ενημέρωσης και Διαβούλευσης. Στόχος ήταν η πληροφόρηση επί του περιεχομένου της συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής Τουρισμού, που συγκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, καθώς και η ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής.

Ο Λάκωνας θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και πρόεδρος της επιτροπής, Θάνος Μιχελόγγονας, ανέφερε: «Προχωρήσαμε στη συνεδρίαση με σκοπό την ενημέρωση όλων των παρατάξεων για όσα κάνουμε στον τομέα του τουρισμού. Στόχος μας είναι η διασφάλιση ότι η περιφερειακή ανάπτυξη συμβαδίζει με τις τουριστικές προτεραιότητες και ευελπιστούμε στη συνεργασία όλων των φορέων».

Η συνάντηση κινήθηκε σε ευρύτερο πλαίσιο, πέρα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, με τη συζήτηση να επεκτείνεται στην ταυτότητα του προορισμού, τη στρατηγική της περιφέρειας για θέματα πολιτισμού και τους μηχανισμούς συνεργασίας με άλλους εταίρους του οικείου οικοσυστήματος του Τουρισμού.

Πηγή: lakonikos.gr