ΔΙΑΣ συνέλαβε επ’ αυτοφώρω ανήλικους δράστες κλοπής δικύκλου- Είχαν συμμετοχή σε κλοπές τροχοφόρων και ληστείες

Σε διατεταγμένη περιπολία, η ΔΙΑΣ Μοσχάτου, εντόπισε ύποπτη κίνηση και μετά από καταδίωξη συνέλαβε επ’ αυτοφώρω δράστες κλοπής δικύκλου, με τους δράστες να έχουν συμμετοχή σε κλοπές τροχοφόρων, στην ευρύτερη περιοχή

Τέσσερα άτομα τα οποία επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες επί της Ιλισσού στο Μοσχάτο, στην διέλευση πληρώματος της ΔΙΑΣ από το σημείο (07/07), επιχείρησαν πεζή διαφυγή. Το πλήρωμα της ΔΙΑΣ, ενημέρωσε το Κέντρο και σε  πεζή καταδίωξη, συνέλαβε δύο από τους υπόπτους και στη συνέχεια εντόπισε τους δύο συνεργούς τους, οι οποίοι είχα καταφύγει σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Κατά την εξέταση των στοιχείων των δικύκλων, διαπιστώθηκε ότι απασχολούσαν ως κλεμμένες. Κατά τη μεταγωγή των δραστών στο ΤΑ Μοσχάτου, ο κάτοχος του ενός δικύκλου, είχε μεταβεί για να δηλώσει την κλοπή της μηχανής του, μετά από επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της ίδια ημέρας.

Όπως ανέφερε ο πολίτης κάτοχος του δικύκλου, οι τέσσερις δράστες τον εγκλώβισαν, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν ενώ του έκλεψαν το δίκυκλο που κατείχε. Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr, τα τέσσερα άτομα αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον κάτοχο του δικύκλου.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων των τεσσάρων δραστών, δύο εκ των οποίων αλλοδαποί, ηλικίας τρεις 17χρονοι και ένας 18ετών- εκ των οποίων ένας ταυτοποιήθηκε και σε άλλες ληστείες προ ημερών στην περιοχή. Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ nantiareport.gr



Το διαβάσαμε ΕΔΩ