Την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024, εορτή της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, εορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μοσχάτο.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού των Αγίων Κων/νου και Ελένης Μοσχάτου, Αρχιμ. Παρθένιος Αμανατίδης, προτρέπει και προσκαλεί τους εναπομείναντες στο << Κλεινόν Μοσχάτον>> συνδημότες μας, την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, να συνεορτάσουν το Θερινό Πάσχα και να συμμετέχουν στις λατρευτικές εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα, την Παραμονή και Ανήμερα της Εορτής της Παναγίας, στον Ιερό Ναό του Αγίου Κων/νου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί, θα τελεστεί παραμονή της Παναγίας (Τετάρτη 14/8/2024) Μέγας Εσπερινός, ενώ Ανήμερα της Εορτής (Πέμπτη 15/8/2024), μετά το πέρας της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, θα πραγματοποιηθεί η Πάνσεπτος Ιερά Ακολουθία των Εγκωμίων, προς την Θεοτόκο, επί του στολισμένου Ιερού Κουβουκλίου του Επιταφίου.

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024, εορτή της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, εορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Μοσχάτο με το ακόλουθο πρόγραμμα.

Μία ευκαιρία, να αντλήσουμε μικρές στιγμές κατάνυξης και ευλογίας, από τις λαμπρές εκδηλώσεις θρησκευτικού μεγαλείου, που θα βιώσουν αυτοί, που θα βρεθούν προσκυνητές της Χάριτος της Θεομάνας, στις Μεγάλες Παναγιές της Ελλάδος. Της Μεγαλόχαρης της Τήνου, της Παναγίας του Μελά στο Βέρμιο Όρος, της Εκατονταπυλιανής της Πάρου, της Παναγίας της Έλωνας, της Μαλεβής κ.α. 



Το διαβάσαμε ΕΔΩ