Ημέρα αποφόρτισης είναι η Δευτέρα (19/8) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν έπειτα από το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League που συνοδεύτηκε από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στις προπονήσεις οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θα επιστρέψουν την Τρίτη. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, με την οποία, ουσιαστικά, θα αρχίσει και η προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό (24/8, 20:00 – Δημοτικό Γήπεδο Σερρών), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άκης Μάντζιος περιμένει τα σπουδαία για τον Πιόνε Σίστο, καθώς θα γίνει επανεκτίμηση της πορείας του τραυματισμού του. Ο 29χρονος πρώην επιθετικός της Θέλτα παραμένει εκτός εδώ και περίπου δύο εβδομάδες και, ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί, θα αποφασιστεί και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ