Με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Ταύρου:

Χθες βράδυ Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. τελέστηκε στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Ταύρου ο Αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2024-25.

Ο Διευθυντής κ. Στυλιανός Μαραγκάκης, οι Υποδιευθυντές κ.κ. Ευθύμιος Κόλλιας και Ιωάννης Καλάκος, ο Διευθυντής του 8ου Ε.Κ. Ταύρου κ. Ηλίας Σακκάς και τα στελέχη του Ε.Κ., σύσσωμος ο σύλλογος διδασκόντων καθώς και το επικουρικό προσωπικό υποδεχθήκαμε με χαρά τους παλιούς και τους νέους μαθητές του σχολείου μας.

Και φέτος παρέστησαν στον Αγιασμό μας εκλεκτοί καλεσμένοι με προεξάρχοντα τον Προϊστάμενο της Δ.Δ.Ε. Δ΄Αθήνας κύριο Λεωνίδα Μάντζο, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τα τιμητικά λόγια που απηύθυνε σε εμάς και στους μαθητές μας αλλά και για την σταθερή στήριξη του στο σχολείο μας!

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου εκπροσωπήθηκε από την κυρία Κατερίνα Καρύδη και τον κύριο Σπύρο Αγγελόπουλο, οι οποίοι πάντα μας τιμούν με την παρουσία τους στις διάφορες εκδηλώσεις μας και στέκονται δίπλα στο σχολείο μας σε ό,τι χρειαστεί.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και σας ευχόμαστε από καρδιάς μια δημιουργική και φωτισμένη σχολική χρονιά!

Το άρθρο Ο Αγιασμός στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ταύρου (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Το Μοσχάτο Μου.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ