Έτοιμος και για το φετινό καλοκαίρι ο Αϊ-Γιαννάκης (ΦΩΤΟ)

Εργασίες καθαρισμού της παραλίας και του περιβάλλοντος χώρου στην παραλία Αϊ-Γιαννάκη Τρινήσων διενήργησαν και φέτος ο πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο της Στεφανιάς μαζί με τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων κι εθελοντές κατοίκους της περιοχής.

Όπως και το περσινό καλοκαίρι, εκτός της «σάρωσης» της έκτασης και των ενεργειών προς τη λειτουργικότητα της ακτής, οι πρόθυμοι εθελοντές τοποθέτησαν ομπρέλες και ξαπλώστρες οι οποίες παραχωρούνται δωρεάν στο κοινό.

«Η φιλόξενη παραλία του Αϊ Γιαννάκη είναι πλέον έτοιμη να υποδεχθεί όλους τους πολίτες για το μπάνιο τους στην καθαρή θάλασσα μας», δηλώνει ο πρόεδρος Χρήστος Παπαδάκος και το Τοπικό Συμβούλιο της Στεφανιάς, οι οποίοι απευθύνουν «θερμή παράκληση να τη διατηρήσουμε (σσ την ακτή) καθαρή, χωρίς απορρίμματα». Ακόμα, εύχονται «καλό καλοκαίρι, με υγεία και κάθε καλό στις οικογένειες σας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr