Αθρόα συμμετοχή στο «Μανιάτικο Αντάμωμα» στο ΣΕΦ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το «Μανιάτικο Αντάμωμα» της Ένωσης Απανταχού Μανιατών η «Μάνη», που διεξήχθη το Σάββατο 18 Ιουνίου στο πάρκο του Σταδίου Ειρήνης και Φίλιας (ΣΕΦ), με αθρόα προσέλευση Μανιατών και φίλων. 

Το «Μανιάτικο Αντάμωμα» υπήρξε γεγονός ασύγκριτο με πρότερα παρόμοια δρώμενα, υποστηριζόμενο από το ΣΕΦ και υπό την αιγίδα 20 δήμων εκ των οποίων των Δήμων Πειραιά, Αλίμου, Κορυδαλλού, Μοσχάτου-Ταύρου και Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Περιστερίου, καθώς επίσης και των Δήμων: Αθηναίων, Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Ανατολικής Μάνης, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ηρακλείου Αττικής, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Κηφισιάς, Παλαιού Φαλήρου, Περάματος, Σαλαμίνας, Σπάρτης και Χαϊδαρίου.

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το εκλεκτό φαγητό και ποτό, τα μοναδικά δώρα και οι εκπλήξεις που διαδραματίστηκαν συνέθεσαν το πλαίσιο μίας εκδήλωσης που πλέον θα καθιερωθεί ως ένας εορταστικός θεσμός ψυχαγωγίας, διασκέδασης, αλληλεγγύης και αγάπης προς τη μανιάτικη παράδοση.
Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά υπήρξε συγκινητική, γεγονός που αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα για τον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης.
Μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τη στήριξη εκκλησιών σε όλη την Αττική, καθώς και της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ιωάννης Μελάς, ο βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι Αττικής, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων και πλήθος κόσμου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Ακολουθείστε τη σελίδα μας στο Instagram. Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών



Πηγή: lakonikos.gr