Ανοιχτό το ενδεχόμενο η δολοφονία να πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου» – «Γνωρίζαμε την οικογένεια επειδή πήγαινε κάθε Κυριακή εκκλησία», λένε οι γείτονες – Πώς έγινε η δολοφονία

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Μοσχάτο μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση 41χρονου Γεωργιανού μπροστά στα μάτια του παιδιού της και της γυναίκας του το Σάββατο το βράδυ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου» από το εξωτερικό.

Οι αρχές αναζητούν τον δράστη, ο οποίος ήταν πεζός και φορούσε μαύρα.

Γείτονες του θύματος αναφέρουν ότι γνώριζαν την οικογένεια επειδή πήγαιναν κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Ωστόσο περιγράφουν τον 41χρονο ως μια σκοτεινή και απόμακρη προσωπικότητα που απέφευγε τις κοινωνικές επαφές μαζί τους.

Βρισκόταν αρκετές ώρες στο σπίτι, ενώ αρκετές φορές τον άκουγαν να μιλάει στο τηλέφωνο στο μπαλκόνι στα Γεωργιανά. Μάλιστα, αρκετοί άνθρωποι επισκέπτονταν το σπίτι του.

Στο συγεκριμένο διαμέρισμα ζούσε τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Πώς έγινε η δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 41 χρονος επέστρεφε το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς. Μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του και της συζύγου του ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον 4-5 φορές. Στην είσοδο της πολυκατοικίας βρέθηκαν 3 κάλυκες.

Οι κάλυκες που βρέθηκαν πιθανώς να προήλθαν από το όπλο διαμετρήματος 22 χιλιοστών. Η δολοφονική επίθεση έγινε στην οδό Ταξιαρχών 31 στο Μοσχάτο. Σε κατάσταση σοκ είναι η σύζυγος του θύματος.Το διαβάσαμε ΕΔΩ