Επιστροφή στα φάιναλ-φορ για τις αθλήτριες του Σπαρτιατικού

Ευχάριστη ήταν η ολοκλήρωση του 2021 για το τμήμα βόλεϊ του Σπαρτιατικού ΓΣ.   Εκτός από τις θετικές εμφανίσεις της γυναικείας ομάδας, σειρά παίρνουν τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου. Παρά το γεγονός ότι η πανδημία, τις προηγούμενες δύο χρονιές, στέρησε κι άλλες συμμετοχές σε φάιναλ φορ αναπτυξιακών τμημάτων, οι αθλήτριες του Σπαρτιατικού ΓΣ συνεχίζουν την παράδοση που τις θέλουν σε τελική φάση τα τελευταία χρόνια στην Πελοπόννησο.

Οι νεανίδες, το 2021, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση μετά από την ημιτελική γ΄ φάση κόντρα στην ομάδα του Παμβοχαϊκού. Έχοντας αποκτήσει σοβαρό πλεονέκτημα με νίκη 0-3 στο κλειστό του Βραχατίου, οι αθλήτριες του Σπαρτιατικού υποδέχτηκαν τον σύλλογο της Κορινθίας στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης με στόχο την κατάκτηση ενός σετ που θα τις έφερνε στην τελική φάση του φάιναλ φορ Πελοποννήσου. Το 2ο σετ ήταν τελικά αυτό που έδωσε την πρόκριση στις Σπαρτιάτισσες απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα που πίστευε στην ανατροπή. Έτσι, πήραν συμμετοχή όλες οι αθλήτριες του Σπαρτιατικού, με τη νίκη να καταλήγει στην ομάδα του Παμβοχαϊκού στο tie break μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα. Η κλήρωση του φάιναλ φορ έφερε αντίπαλους στους ημιτελικούς τα ζευγάρια Ίριδα Άργους – Σπαρτιατικός και Απόλλων Καλαμάτας – Απόλλων Πάτρας.

Η διεξαγωγή της τελικής φάσης Νεανίδων θα ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες.

Σπαρτιατικός ΓΣ (Κωνσταντόπουλος, Σταυρόπουλος): Ρηγάκου, Παπασπυριδάκου, Μελά, Καπετανέα, Πλειώτα, Κάλια, Φουντούκη, Στρατή, Αϊβαλιώτη, Γκούμα, Τουρνά, Μπουρούνη. Απουσίες η Πετράκου και Βλαχοκωσταντή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr