Εξιχνίαση κλοπών σε αρδευτικά και αποθήκες στον Δ. Ευρώτα

Στη διαλεύκανση τεσσάρων περιπτώσεων κλοπών σε αρδευτικές και άλλες εγκαταστάσεις (αποθήκες-γεωτρήσεις), που είχαν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα, οδήγησε η μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα. Όπως αποκαλύφτηκε, δράστης είναι ένας 19χρονος, για τον οποία σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ στον φάκελο της υπόθεσης εμπλέκονται και άγνωστους συνεργοί του.

Πρόκειται για «χτυπήματα» που είχαν διαδραματιστεί κατά το χρονικό από τις 15/12/2021 έως και τις 23/12/2021 σε περιοχές όπως το Περιστέρι, η Γράμμουσα και η Μυρτιά Δ. Ευρώτα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Πηγή: lakonikos.gr