Πώς θα κάνεις πάντα σωστή επιλογή μανικιούρ και δεν… θα το μετανιώνεις

Πόσες φορές έχεις πάει για μανικιούρ και είχες στο μυαλό σου τι ακριβώς θες; Σχεδόν πάντα αλλά υπάρχουν και εκείνες οι φορές που δεν είσαι πολύ σίγουρη και θες να το συζητήσεις με την μανικιουρίστ σου, να σου προτείνει και αυτή κάτι άλλο. Αλλά δεν θες και να το μετανιώσεις και να είναι ήδη αργά και έχεις ήδη φύγει… Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις την σωστή επιλογή χρώματος σύμφωνα με το δέρμα σου για να μην σου φαίνεται ξένο.

Ο τόνος της επιδερμίδας είναι το παν
Ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες
Κόκκινα
Αν, για παράδειγμα, έχεις ανοιχτόχρωμα δέρμα, θα σου ταιριάξει τέλεια ένα berry ή wine red βερνίκι νυχιών. Απόφυγε τα κόκκινα με πορτοκαλί υποτόνους και θα με θυμηθείς.

Καφέ
Μήπως θέλεις να κάνεις ένα καφέ μανικιούρ; Διάλεξε βερνίκι στο καφέ της μόκας ή ένα καφέ-ροζ μανό. Ένα καφέ βερνίκι με κίτρινους υποτόνους θα δείξει εντελώς χλωμό το δέρμα σου.

Ροζ
Το ροζ είναι ιδανικό χρώμα για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Αν θες να απογειώσεις το nail look σου, δοκίμασε ένα περλέ ροζ βερνίκι ή ένα σε dusty pink απόχρωση.

Σταρένιες επιδερμίδες
Κόκκινο
Τα σκούρα κόκκινα βερνίκια είναι ό,τι πρέπει για σένα. Θα δημιουργήσουν ένα statement nail look και θα κάνουν το μανικιούρ και το δέρμα σου να φαίνονται υπέροχα.

Καφέ
Οι καραμελέ αποχρώσεις, το καφέ του καφέ και όσα καφέ έχουν ροζ υποτόνους θα ταιριάξουν τέλεια σε εσένα με τη σταρένια επιδερμίδα. Τα καφέ βερνίκια με metallics είναι επίσης μια καλή επιλογή, αν θέλεις λίγο glam στο nail art σου.

Ροζ
Τα πλούσια και σκούρα ροζ βερνίκια δείχνουν τέλεια στις σταρένιες επιδερμίδες.

Σκουρόχρωμες επιδερμίδες
Κόκκινο
Το βαθύ κόκκινο και το metallic κόκκινο κολακεύουν πολύ τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Επίσης, οι σκούρες μοβ και wine red αποχρώσεις είναι η τέλεια επιλογή για ένα chic nail look.

Αν έχεις σκουρόχρωμο δέρμα, απόφυγε το πορτοκαλί και το ροζ-κόκκινο βερνίκι νυχιών.

Καφέ
Εδώ δεν υπάρχει περιορισμός! Τη δική σου επιδερμίδα την κολακεύουν όλες οι αποχρώσεις του καφέ.

Ροζ
Τα απαλά ροζ βερνίκια, αλλά και οι κοραλλί αποχρώσεις μπορούν να σου χαρίσουν το πιο κολακευτικό μανικιούρ ever.

Πηγή: lakonikos.gr