Ο βραβευμένος Mεσσήνιος σεφ Δημήτρης Πυλιώτης, συμμετέχει στο δημοφιλές σόου μαγειρικής των ΗΠΑ, με τίτλο “Supermarket stakeout”.

Το “National tv foodnetwork” είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό της Αμερικής, το οποίο προβάλλεται στο εθνικό δίκτυο με πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Το επεισόδιο στο οποίο έλαβε μέρος ο Δημήτρης Πυλιώτης θα προβληθεί τον Απρίλιο για το κοινό. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στην Μεσσηνία, στην Καλαμάτα, κάνοντας διαφήμιση στα προϊόντα της.

Σκοπός του ήταν να ακουστεί ότι υπάρχουν πολλά τοπικά αξιόλογα είδη, εκτός από τις ελιές. Την γενέτειρά του ο ίδιος χαρακτήρισε “Paradise on earth” (επίγειο παράδεισο), λόγω του ότι είναι μια παραθαλάσσια πόλη στο κέντρο του μεσσηνιακού κόλπου, που συνδυάζει και το βουνό.

Λίγα λόγια για το show μαγειρικής

Η παρουσιάστρια του σόου είναι επίσης καταξιωμένη σεφ και λέγεται Alex Guarnaschelli, με μακρόχρονη εμπειρία στις κουζίνες, τα βιβλία και την τηλεόραση. Ο Δ. Πυλιώτης είναι ο πρώτος Ελληνας που συμμετέχει σε ανάλογο πρότζεκτ μεγάλου καναλιού.

Η οικοδέσποινα κ. Guarnaschelli φιλοξενεί 4 executive σεφ σε μια ανταγωνιστική αναδυόμενη κουζίνα έξω από ένα σούπερ μάρκετ. Αρχικά αναθέτει ένα θέμα για κάθε γύρο του παιχνιδιού. Οι συμμετέχοντες σεφ πρέπει να πλησιάσουν τους πελάτες καθώς αυτοί βγαίνουν έξω από το κατάστημα και πρέπει να διαπραγματευτούν … τις τσάντες τους με τα ψώνια! Στόχος είναι να φτιάξουν ένα πιάτο από τα υλικά που έχουν αυτές οι τσάντες. Η “αγορά” γίνεται με χρήματα τα οποία τα έχει δώσει η παραγωγή και είναι 500 δολάρια και στους 4 σεφ.

Ο νικητής παίρνει έπαθλο 10.000 δολάρια. Εκτός αυτού όμως, είναι μεγάλη υπόθεση το να επιλεγεί κανείς και μόνο, αφού η επιλογή γίνεται ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις από όλη την Αμερική και μετά από πολλά casting. Εκεί η παραγωγή εξετάζει και την προσωπικότητα των μαγείρων, εκτός από τις ικανότητές τους. 

Πληροφορίες αντλήθηκαν από eleftheriaonline.gr

ΕλλαδικόΤο διαβάσαμε εδώ